🎉 Få gratis massasje fra jobben 🎉
Les mer her / Tips oss om din bedrift

Kan jeg ta massasje hvis jeg er gravid?

Mange gravide tar regelmessig massasje under svangerskapet. Derfor har vi i Squeeze utviklet en behandlingsprosedyre for denne kundegruppen.

Under første trimester (1-13 uker) er det ikke anbefalt å ta massasje. Etter første trimester kan man trygt ta massasje frem til termin, så lenge massasjen utføres av en kvalifisert terapeut. Vi utfører aldri gravidmassasje mens kunden ligger på magen uten gravidpute, med mindre kunden har en legeattest som tillater dette. Vi behandler kun gravide i uke 13–36.

Gravidputen vi bruker er formet for å avlaste magen og brystene. Puten gir optimal støtte uten å forårsake press på magen.

Vår standard prosedyrer:
25 minutter massasje: Vi tilbyr ikke 25 min massasje til gravide siden det fort kan ta 5-10 minutter på å forberede behandlingen.
50 / 75 minutter fullkroppsmassasje: Under hele behandlingen ligger man på en gravidpute som gir optimal støtte for hele kroppen. Behandlingen starter med massasje av rygg og skuldre mens kunden ligger på gravidputen. Etterhvert snus kunden på ryggen og massasjebenken heves til en halvveis sittende posisjon. Behandlingen fortsetter på føtter og ben for å redusere og motvirke væskeansamlinger. Deretter masseres hender, nakke og bryst. Massasjen kan avsluttes med hodebunnsmassasje.

NB! Er man sent i svangerskapet kan det være tilfeller der det er mest forsvarlig å droppe gravidputen. Da vil behandlingen utføres kun i en halvveis sittende posisjon.

Våre gravide kunder kan alltid tilpasse behandlingen akkurat slik de skulle ønsker den. Du kan oppgi dine spesifikke ønsker i behandlingsskjemaet som fylles ut før behandling (sjekk link du mottar på SMS ved bestilling), eller i dialog med din terapeut før behandlingen starter.