🎉 Få gratis massasje fra jobben 🎉
Les mer her / Tips oss om din bedrift

Spørsmål og svar

Kan du ikke finne svaret her? Trykk her så hjelper vi deg.

Hva skjer med ubrukte behandlinger?

Som medlem vil alle dine oppsparte behandlinger videreføres over til neste måned så lenge ditt abonnement er aktivt. Om du deaktiverer medlemskapet vil dine oppsparte behandlinger være tilgjengelig på medlemsprofilen din i 3 måneder før de utløper. Ved ugyldig eller inaktivt kort vil oppsparte behandlinger også utløpe etter 3 måneder.

Hvordan benytter jeg en vervekode?

Har du mottatt en vervekode på gratis massasje ved innmelding? Slik innløser du koden:

  1. Gå til booking.squeeze.no/registrer
  2. Fyll inn kontaktinformasjon
  3. Legg til koden din under «Vervekode (valgfritt)»*
  4. Følg stegene og fullfør registreringen
  5. Når du er ferdig, har du massasje tilgjengelig

* Fyll inn koden helt likt som du mottok den, oftest i små bokstaver.

Hva er de generelle retningslinjene når man besøker Squeeze?

Nesten alle kundebesøk hos Squeeze er en positiv opplevelse for både kundene og terapeutene våre. Men av og til opplever vi unntak som kunne vært forhindret. Derfor har vi utviklet fem retningslinjer for å sikre best mulig atmosfære på klinikkene våre:

  1. Unngå høylytte telefonsamtaler og støy i venterommet: Dette oppleves forstyrrende for kunder som får behandling.
  2. Ikke bank på dørene til behandlingsrommene: Om man venter på terapeut eller lurer på noe finnes det relevant info i venterommet.
  3. Vis hensyn rundt personlig hygiene: Om man er svett eller har trent før behandlingen, setter vi pris på at man dusjer før besøket.
  4. Vær effektiv etter behandling: Man bør tilstrebe å kle på seg raskt etter behandling slik at neste kunde kan starte til avtalt tid.
  5. Respekter terapeutene: Terapeutene er fagpersoner og bør behandles deretter. Upassende oppførsel kan medføre ekskludering. Undertøy skal alltid være på under våre behandlinger.

 

Kan barn under 16 år få massasje hos Squeeze?

Barn under 16 år kan ikke få massasje hos Squeeze. Det er ingen unntak på dette.

Kan jeg som medlem booke time til venner og familie?

Det går helt fint. Du logger inn som vanlig og booker time som vanlig. Så lenge din venn oppgir ditt navn ved oppmøte skjønner terapeuten at dette er en vennebooking.

Kan man velge spesifikk terapeut eller kjønn på terapeut når man booker time?

Ja, nå kan du velge din favoritt terapeut hos Squeeze! Dette gjelder kun for våre medlemmer, og vil være synlig neste gang du skal booke en time.

Kan jeg ta massasje hvis jeg har en alvorlig sykdom?

Har du en alvorlig sykdom bør du avklare med din lege om det er trygt for deg å ta massasje. Før behandlingen starter vil massøren også diskutere din sykdom og en passende behandling. I de fleste tilfeller vil det være trygt med massasje. Forskning viser også at massasje kan ha positiv psykisk og fysisk effekt for blant annet kreftpasienter. Dette kan du lese mer om her.

Kan jeg ta massasje hvis jeg er gravid?

Mange gravide tar regelmessig massasje under svangerskapet. Derfor har vi i Squeeze utviklet en behandlingsprosedyre for denne kundegruppen.

Under første trimester (1-13 uker) er det ikke anbefalt å ta massasje. Etter første trimester kan man trygt ta massasje frem til termin, så lenge massasjen utføres av en kvalifisert terapeut. Vi utfører aldri gravidmassasje mens kunden ligger på magen uten gravidpute, med mindre kunden har en legeattest som tillater dette. Vi behandler kun gravide i uke 13–36.

Gravidputen vi bruker er formet for å avlaste magen og brystene. Puten gir optimal støtte uten å forårsake press på magen.

Vår standard prosedyrer:
25 minutter massasje: Vi tilbyr ikke 25 min massasje til gravide siden det fort kan ta 5-10 minutter på å forberede behandlingen.
50 / 75 minutter fullkroppsmassasje: Under hele behandlingen ligger man på en gravidpute som gir optimal støtte for hele kroppen. Behandlingen starter med massasje av rygg og skuldre mens kunden ligger på gravidputen. Etterhvert snus kunden på ryggen og massasjebenken heves til en halvveis sittende posisjon. Behandlingen fortsetter på føtter og ben for å redusere og motvirke væskeansamlinger. Deretter masseres hender, nakke og bryst. Massasjen kan avsluttes med hodebunnsmassasje.

NB! Er man sent i svangerskapet kan det være tilfeller der det er mest forsvarlig å droppe gravidputen. Da vil behandlingen utføres kun i en halvveis sittende posisjon.

Våre gravide kunder kan alltid tilpasse behandlingen akkurat slik de skulle ønsker den. Du kan oppgi dine spesifikke ønsker i behandlingsskjemaet som fylles ut før behandling (sjekk link du mottar på SMS ved bestilling), eller i dialog med din terapeut før behandlingen starter.

Hva slags utdanning / sertifisering har terapeutene deres?

Alle våre terapeuter har utdannelse som er godkjent av et relevant forbund (for eksempel Norges Massasjeforbund eller Norsk Massasjeforening). Utdannelsen til våre massører varierer, f.eks fysioterapeut, naprapat, osteopat og massasjeterapeut.

Hva er fordelene med å ta regelmessig massasje?

Massasje kan ha en mengde helsefremmende effekter på kropp og psyke, langt utover de mest kjente som reduksjon av muskelspenninger og relaterte plager.
Massasje kan øke leddmobilitet, øke blod- og lymfegjennomstrømning i muskulatur og bindevev og bidra til generell økt fysisk og psykisk avspenning og velvære.
Du kan lese mer om de positive effektene med massasje på hjemmesidene til Norges Massasjeforbund.