Spørsmål og svar

Kan du ikke finne svaret her? Send en mail til hei@squeeze.no

Kan man velge massør eller kjønn på massør når man booker time?

Vi tilbyr ikke valg av spesifikk massør eller kjønn. Men man kan sjekke ut vaktplanen til enhver tid her: Squeeze vaktplan. Alle våre massører går igjennom samme opplæring og kontinuerlig kvalitetssikring for å sikre en best mulig opplevelse for våre kunder. Vi er trygge på at du vil være fornøyd uansett hvilken av våre massører som behandler deg. Hvis du opplever noe annet så send oss gjerne en mail til hei@squeeze.no .

Kan jeg ta massasje hvis jeg har en alvorlig sykdom?

Har du en alvorlig sykdom bør du avklare med din lege om det er trygt for deg å ta massasje. Før behandlingen starter vil massøren også diskutere din sykdom og en passende behandling. I de fleste tilfeller vil det være trygt med massasje. Forskning viser også at massasje kan ha positiv psykisk og fysisk effekt for blant annet kreftpasienter. Dette kan du lese mer om her.

Kan jeg ta massasje hvis jeg er gravid?

Mange gravide tar regelmessig massasje under svangerskapet. Derfor har vi i Squeeze utviklet en behandlingsprosedyre for denne kundegruppen. Under første trimester (0-11 uker) er det ikke anbefalt å ta massasje. Etter første trimester kan man trygt ta massasje frem til termin, så lenge massasjen utføres av en kvalifisert massør. I vår behandlingsprosedyre for gravide masserer vi aldri kunden mens de ligger på magen, med mindre de har en legeattest som tillater dette.

I vår standard prosedyre for gravide utføres massasjen på følgende måte:
Først masseres ryggen for å myke opp spente muskler. Under ryggmassasjen ligger kunden i sideleie og støttes opp med puter mellom knærne, under hodet, samt en mindre pute under magen. Deretter legges kunden på ryggen med pute under knærne. Her masseres ben, føtter og hender, noe som bidrar til å redusere og motvirke væskeansamlinger. Hvis kunden ønsker det kan behandlingen avsluttes med ansikt- og hodebunnsmassasje.

Som ellers kan våre gravide kunder alltid tilpasse behandlingen akkurat slik de skulle ønsker den. Du kan oppgi dine spesifikke ønsker i behandlingsskjemaet som fylles ut før behandling, eller i dialog med din massør før behandlingen starter.

Hva slags utdanning / sertifisering har massørene deres?

Alle våre massører har utdannelse som er godkjent av Norges Massasjeforbund (NMF), som er Norges fremste forbund for massører. Utdannelsen til våre massører varierer fra master i fysioterapi til massasjeterapeut.

Hva er fordelene med å ta regelmessig massasje?

Massasje kan ha en mengde helsefremmende effekter på kropp og psyke, langt utover de mest kjente som reduksjon av muskelspenninger og relaterte plager.
Massasje kan øke leddmobilitet, øke blod- og lymfegjennomstrømning i muskulatur og bindevev og bidra til generell økt fysisk og psykisk avspenning og velvære.
Du kan lese mer om de positive effektene med massasje på hjemmesidene til Norges Massasjeforbund.

Hva slags behandlingsalternativer har dere?

Vi tilbyr 25 og 50 minutter klassisk massasje. Vi har en standard prosedyre for disse behandlingslengdene, men våre kunder er velkommen til å tilpasse behandlingen etter sine behov i dialog med massøren.

Vår standard prosedyre er:
– 25 minutter: Rygg og nakkemassasje. Kunden ligger først på magen, deretter på ryggen med ansiktet opp. Når kunden ligger på magen fokuserer vi hovedsakelig på ryggen. Når kunden ligger på ryggen fokuserer vi primært på nakke og brystmuskler.
– 50 minutter: Full kroppsmassasje. Behandlingen starter med massasje av ben, deretter rygg og skuldre. Etterhvert snus kunden på ryggen og behandlingen fortsetter på bein, armer, nakke, bryst og armer.

 

Hva er klassisk massasje?

Våre massører tilbyr behandling som kan klassifiseres som “klassisk massasje”. Norges massasjeforbund definerer klasisk massasje på følgende måte: “En klassisk massør behandler og forebygger muskel- og leddplager ved manuell bearbeiding av muskulatur og bindevev. Formålet er å lindre smerter og andre plager som stammer fra anspent / forkortet muskulatur, herunder myoser og triggerpunkt, øke leddmobilitet, øke blod- og lymfegjennomstrømning i muskulatur og bindevev og bidra til generell økt fysisk og psykisk avspenning og velvære.”