💆 10.000+ fornøyde kunder 🔥 9.4/10 i kundescore

Spørsmål og svar

Kan du ikke finne svaret her? Send en mail til hei@squeeze.no

Kan jeg som medlem booke time til venner og familie?

Det går helt fint. Du logger inn som vanlig og booker time som vanlig. Så lenge din venn oppgir ditt navn ved oppmøte skjønner terapeuten at dette er en vennebooking.

Kan man velge spesifikk terapeut eller kjønn på terapeut når man booker time?

Squeeze er opptatt av at våre kunder skal få massasje av høyeste kvalitet til best mulig pris, tilgjengelighet og fleksibilitet. Samtidig er det viktig at både nyansatte og erfarne terapeuter i Squeeze føler seg akseptert og verdsatt, uavhengig av bakgrunn, nasjonalitet og kjønn. Derfor tilbyr vi ikke muligheten til å velge en spesifikk massør eller kjønn.

Det aller viktigste er at du alltid er fornøyd med kvaliteten på behandlingen du får, uavhengig av hvilken terapeut som behandler deg. Om du skulle oppleve noe annet oppfordrer vi deg til å ta kontakt på mail på hei@squeeze.no, så finner vi en løsning.

Kan jeg ta massasje hvis jeg har en alvorlig sykdom?

Har du en alvorlig sykdom bør du avklare med din lege om det er trygt for deg å ta massasje. Før behandlingen starter vil massøren også diskutere din sykdom og en passende behandling. I de fleste tilfeller vil det være trygt med massasje. Forskning viser også at massasje kan ha positiv psykisk og fysisk effekt for blant annet kreftpasienter. Dette kan du lese mer om her.

Kan jeg ta massasje hvis jeg er gravid?

Mange gravide tar regelmessig massasje under svangerskapet. Derfor har vi i Squeeze utviklet en behandlingsprosedyre for denne kundegruppen.

Under første trimester (1-12 uker) er det ikke anbefalt å ta massasje. Etter første trimester kan man trygt ta massasje frem til termin, så lenge massasjen utføres av en kvalifisert terapeut. Vi utfører aldri gravidmassasje mens kunden ligger på magen uten gravidpute, med mindre kunden har en legeattest som tillater dette.

Gravidputen vi bruker er formet for å avlaste magen og brystene. Puten gir optimal støtte uten å forårsake press på magen.

Vår standard prosedyrer:
25 minutter massasje med fokus på nakke og skuldre: Under hele behandlingen hviler man i en halvveis sittende posisjon (ved hjelp av ryggstøtte på massasjebenken) for å kunne hjelpe deg å finne en mest mulig avslappende stilling. Behandlingen kan kombineres med arm- og hånd massasje eller fot- og legg massasje.
25 minutter massasje med fokus på ryggen: Under hele behandlingen ligger man på en gravid pute som gir optimal støtte for hele kroppen. Behandlingen kan kombineres med legger og lår massasje. Merk at noe tid vil medgå for å tilpasse gravidputen.
50 minutter fullkroppsmassasje: Behandlingen starter med massasje av rygg og skuldre mens kunden ligger på gravidputen. Etterhvert snus kunden på ryggen og massasjebenken heves til en halvveis sittende posisjon. Behandlingen fortsetter på føtter og ben for å redusere og motvirke væskeansamlinger. Deretter masseres hender, nakke og bryst. Massasjen kan avsluttes med hodebunnsmassasje.

NB! Vi bruker ikke gravidputen etter 36 uke. Da utføres behandlingen kun i en halvveis sittende posisjon.

Våre gravide kunder kan alltid tilpasse behandlingen akkurat slik de skulle ønsker den. Du kan oppgi dine spesifikke ønsker i behandlingsskjemaet som fylles ut før behandling (sjekk link du mottar på SMS ved bestilling), eller i dialog med din terapeut før behandlingen starter.

Hva slags utdanning / sertifisering har terapeutene deres?

Alle våre terapeuter har utdannelse som er godkjent av et relevant forbund (for eksempel Norges Massasjeforbund eller Norsk Massasjeforening). Utdannelsen til våre massører varierer, f.eks fysioterapeut, naprapat, osteopat og massasjeterapeut.

Hva er fordelene med å ta regelmessig massasje?

Massasje kan ha en mengde helsefremmende effekter på kropp og psyke, langt utover de mest kjente som reduksjon av muskelspenninger og relaterte plager.
Massasje kan øke leddmobilitet, øke blod- og lymfegjennomstrømning i muskulatur og bindevev og bidra til generell økt fysisk og psykisk avspenning og velvære.
Du kan lese mer om de positive effektene med massasje på hjemmesidene til Norges Massasjeforbund.

Hva slags behandlingsalternativer har dere?

Vi tilbyr 25 og 50 minutter klassisk massasje. Vi har en standard prosedyre for disse behandlingslengdene, men våre kunder er velkommen til å tilpasse behandlingen etter sine behov i dialog med massøren.

Vår standard prosedyre er:
– 25 minutter: Rygg og nakkemassasje. Kunden ligger først på magen, deretter på ryggen med ansiktet opp. Når kunden ligger på magen fokuserer vi hovedsakelig på ryggen. Når kunden ligger på ryggen fokuserer vi primært på nakke og brystmuskler.
– 50 minutter: Full kroppsmassasje. Behandlingen starter med massasje av ben, deretter rygg og skuldre. Etterhvert snus kunden på ryggen og behandlingen fortsetter på bena, nakke, bryst og armer.

 

Hva er klassisk massasje?

Våre massører tilbyr behandling som kan klassifiseres som “klassisk massasje”. Norges massasjeforbund definerer klasisk massasje på følgende måte: “En klassisk massør behandler og forebygger muskel- og leddplager ved manuell bearbeiding av muskulatur og bindevev. Formålet er å lindre smerter og andre plager som stammer fra anspent / forkortet muskulatur, herunder myoser og triggerpunkt, øke leddmobilitet, øke blod- og lymfegjennomstrømning i muskulatur og bindevev og bidra til generell økt fysisk og psykisk avspenning og velvære.”