Hva gir du til en som har alt?

Alle burde unne seg en massasje en gang iblant. Hos oss kan man enkelt gi bort en velfortjent avkobling til noen som fortjener det.

  • Velg mellom 25 eller 50 minutters behandling
  • 2 års gyldighet på gavekortet
  • Send på mail eller skriv ut selv
  • Velg når gavekortet skal sendes
  • Støtter alle betalingskort

  • Priser

    25 min: kr 445

    50 min: kr 890

Mer detaljer om bestilling:
Når du bestiller gavekort kan du velge om du skal sende gavekortet til deg selv eller til en venn. Det er også mulig å sende gavekortet på et forhåndsbestemt tidspunkt. Ønsker du å printe ut og gi gavekortet fysisk kan du sende gavekortet til din egen e-post.

Bruk av gavekortet:
Når man skal benytte seg av gavekortet bestiller man en vanlig time på vår bookingside. Når man møter opp i klinikken oppgir man gavekortkoden til massøren og behandlingen kan starte. Gavekortet gjelder på alle Squeeze klinikker.

Pris for medlemmer:
Medlemmer betaler medlemspris for gavekort gjennom rabattkode (gjelder ikke når vi har juletilbud). Om du er medlem og ikke har mottatt rabattkoden, kontakt oss på e-post eller telefon.

Ønsker du heller å gi et Squeeze-medlemskap?
Du kan enkelt gi et medlemskap i gave ved å klikke her. Legg inn gavemottakers personlige informasjon i første steg av medlemsregistreringen og registrer ditt eget betalingskort i andre steg. Du må legge inn din egen e-postadresse i første steg om du ikke ønsker at gavemottakeren skal motta en bestillingsbekreftelse på e-post.

Har du andre spørsmål om gavekort?:
Kontakt oss på hei@squeeze.no eller ring oss på 22 12 05 20.